Vi går en Kempe fremtid i møde – vi er det sikre valg

Vi får de mest omfattende og mest spændende installationsopgaver i Danmark. Vores to største kontrakter lige nu, Holm 8 og Region H, er projekter for over 2,5 milliard kroner sammenlagt. Og der er flere store projekter på vej.

Region H

Vi har en lang række projekter for hele sundhedssektoren i hovedstadsområdet. Vi skal blandt andet udføre installationsarbejdet på den nye Mor/barn-afdeling på Rigshospitalet.

At arbejde med hospitaler betyder en masse unikke krav til for eksempel støjniveau og tilgængelighed.Derfor får du mulighed for at komme med alle dine kreative og nytænkende løsninger. Og du arbejder med den nyeste teknologi for at få det til at lykkes.


Holm 8

På Holm 8 skal både Nykredit og AP Pension have deres nye fremtidssikrede hovedsæder. Her kommer du altså til at arbejde med den mest moderne teknologi i lækre omgivelser i Nordhavn i det nordlige København.

Sarah - projektleder

Altså lad os nu bare være ærlige, det går jo skidegodt lige nu.

- Sara Sofie, Projektleder

Svesken på disken

3

hurtige grunde til, at du skal søge hos os

Du kommer til at arbejde på nogle af de mest spændende projekter i Danmark med de absolut dygtigste fagfolk.

Du kan vælge den faglige retning, du altid har drømt om – fx som specialist eller leder.

Du bliver en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi gør læring og udvikling sjovt.

Præg på Danmark siden 1882

Kemp & Lauritzen har eksisteret i snart 140 år, og vi har en lang række imponerende projekter i vores portefølje som vi er ekstremt stolte af. Vi har arbejdet på nogle af de mest ikoniske byggerier i landet:

Det er ikke tilfældigt at vi lige nu er de førende i Danmark. Bare se på de projekter, vi har i bagagen.

- Henrik Bossen, entreprisechef

Axel Towers

01

Axel Towers er Københavns seneste arkitektoniske varemærke.

Fra 2015 til 2017 stod vi i Kemp & Lauritzen for elinstallationer, generator- og solcelleanlæg, data- og netværkskabling, belysning og meget andet.

Industriens Hus

02

Industriens Hus er Dansk Industris hovedsæde lige over for Rådhuspladsen i København.

Fra 2010 til 2013 stod Kemp & Lauritzen for 3D-projektering af alle rør- og kabelløsninger samt installation af al VVS, ventilation og el i et bussystem, som taler sammen.

Vi har også installeret det ikoniske LED-harlekinmønster, som pryder hele facaden.

Fjordenshus

03

Det ikoniske Fjordenshus i Vejle, tegnet af Olafur Eliasson, er Kirk Kapitals hovedsæde.

>Umiddelbart ser man ikke nogen tekniske installationer. Men fra 2013 til 2018 installerede vi i Kemp & Lauritzen generatorer, UPS-anlæg, over 30 km fiberkabel og meget andet. Alt sammen skjult for øjet.

Moesgaard Museum

04

Moesgaard Museet ved Aarhus tæller en lang række af Danmarks mest kendte kulturskatte, som stiller høje krav til sikkerheden.

Over 10 år – fra 2011 til 2021 – stod vi i Kemp & Lauritzen bl.a. for lynafledningsanlæg, generator- og UPS-anlæg, IT-kabling og TV-overvågning. I dag er vi servicepartner for Moesgaard Museum på el, nødstrøm samt brand og sikring.

Operahuset

05

Nationaloperaen i København åbnede overfor Amalienborg i 2004.

Fra 2002 til 2004 lavede vi i Kemp & Lauritzen for arbejdstegninger og koordinerede arbejdet på Operaen. Herudover stod vi for hovedledninger, højspændingsanlæg og lysintallation.

Din fremtid er orange

Vores ambitioner er tårnhøje. Hvis vi skal blive ved med at få Danmarks fedeste opgaver, så skal vi blive ved med at levere succes. Derfor skal vi bruge de dygtigste folk indenfor en lang række kompetencer. Er det dig?

Kemp & Lauritzen A/S Roskildevej 12 DK-2620 Albertslund +45 4366 8888 kl@kemp-lauritzen.dk CVR-nr 57471719

CO2 neutral